responsive web templates
Gaļa
Receptes

Iedvesmojies un meklē jaunas garšas!


“Forevers” un Mārtiņš Sirmais aicina iepazīt “10 desmitgades, 10 garšīgus stāstus”, izzinot, kas vēsturiski ir veidojis un ietekmējis Latvijas virtuves tradīcijas, un meklējot atbildes uz jautājumu, kāda būs Latvijas virtuve nākamajās Latvijas desmitgadēs? Lapojot pavārgrāmatu pēc pavārgrāmatas, noskaidrots, ko var dēvēt par katras desmitgades raksturīgāko ēdienu. Iedvesmojies no desmitgades receptēm, pagatavo gardas maltītes un meklē jaunas garšas! 

Gaļa

1999—2008

Ja 1990. gados tikai daži atzina, ka viņiem garšo olīvas, pūdētais siers un “skābie” vai “sausie” vīni, tad 2000. gados šīs garšas bija labi pazīstamas. Latvijā sastopamās pavārgrāmatas izcēla ārzemju ...

Gaļa

2009—2018

Laikam ejot, arī desmitajā desmitgadē Latvijas virtuvē turpina ieplūst ārzemju virtuves pieredze, kas sajaucas ar vietējām tradīcijām un produktiem. Līdzīgas tendences vērojamas arī citās valstīs ...

Gaļa

Mārtiņš Sirmais: Latvijas virtuves tendences nākamajās desmitgadēs

Sekojot līdzi pasaules tendencēm, arī kulinārijas industrijā ienāk tehnoloģijas, kas neatgriezeniski mainīs ēst gatavošanas paradumus. Tikmēr globalizācijas ietekmē šajā un nākamajās desmitgadēs ...

Iedvesmojies un meklē jaunas garšas!

Idejas domubiedri

 

Mārtiņš Sirmais

Šefpavārs

Antoņina Masiļūne

Latvijas “recepšu mamma”,
daudzu pavārgrāmatu autore

Dr. art.
Astra Spalvēna

Ēdienu pētniece

Ilona Bukša

Forevers mārketinga
nodaļas vadītāja

Kontakti

Granīta iela 9A, Rīga
[email protected]
+371 60001100